Toon Hermans Huis Tiel opent voorzichtig weer de deuren

Na drie maanden zonder Toon Hermans Huis Tiel gaan voorzichtig de deuren weer open. Na drie maanden is er een soort nieuw normaal ontstaan in ons leven. Maar ook na drie maanden is dit nog erg wennen en blijft voorzichtigheid geboden. Wij zijn ons daar van bewust en zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen treffen om onze gasten veilig weer te kunnen ontmoeten.

Onlangs kwamen we met de vrijwilligers bijeen in de St. Maartenskerk om  de heropening van THHT te bespreken. Voorlopig is THHT geen spontaan ‘inloophuis’, maar meer een vertrouwd ‘afspraakhuis’. Daarom hebben we tot 1 september een flexibel programma bedacht die ook gedurende de weken aangepast kan worden als blijkt dat daar behoefte aan is.

De volgende mogelijkheden gaan we onze gasten aan bieden:

  • Je kan nog altijd met een gastvrouw bellen via 06-82726237 dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 17.00 uur. Om even gezellig bij te kletsen of even je hart te luchten.
  • Blijf op de hoogte van het laatste THHT nieuws door middel van de nieuwsbrief (die weer maandelijks verstuurd gaat worden) de actuele website of onze facebook pagina. 
  • We starten weer met de meeste van de vertrouwde activiteiten. Er zijn alleen nog wel spelregels. Je kiest welke activiteit je wilt en bij wie, vervolgens bel je naar het bekende nummer 06-82726237 of mail je dit door. Dit wordt doorgegeven en de betreffende activiteitenbegeleider neemt contact met je op voor een afspraak. Aan elke activiteit kunnen er max. 6 personen tegelijk deelnemen. Dit geldt voor de volgende activiteiten: Groeps- en individuele gesprekken met Marijke, Yoga met Jolanda of Miriam, Massage met Jacqueline, Ineke of Rein, Schilderen met Anneke, Naald en Draad met Brigitte, Reiki met Tineke, Mannengroep met Peter, Fietsen met Pauline. Dus voorlopig geen koor en fitness in het huis.
  • Elkaar online ontmoeten, WhatsApp of Zoom, blijft en maakt deel uit van het nieuwe normaal. Een mooi alternatief wanneer je volgens het RIVM tot een van de risicogroepen behoort.

Verven, behangen, poetsen… Ga mee aan de slag!
Onze nieuwe locatie is mooi, maar we hebben de hulp hard nodig van onze vrijwilligers om het klaar te maken. Ben je handig en heb je tijd om ons te helpen met wat klussen, mail naar info@thht.nl, dan weten we je te vinden als het zover is.

Belangrijk: Het wordt aan de eigen verantwoordelijkheid van de gasten overgelaten om beschermingsmiddelen aan te schaffen en te dragen: dit wordt niet door THHT verplicht gesteld. Dergelijk middelen worden ook niet door THHT ter beschikking gesteld.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat uw bericht achter

Copyright © Toon Hermans Huis Tiel