Powder Days Foundation

De stichting Powder Days Foundation organiseert gratis kayak-weken voor jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar die in deze levensfase kanker hebben of hebben gehad. Het doen van outdoor-activiteiten en je lichaam op een positieve en sportieve manier uitdagen, helpt deze jongvolwassenen toewerken naar een nieuw normaal.

Vrijwilliger Lidewij Hoff is zelf 2 jaar geleden op 31-jarige leeftijd gediagnosticeerd met borstkanker en hier vervolgens voor behandeld. ‘Vorig jaar september ben ik zelf mee geweest op een Powder Days kayak-week. Dit was zo’n onvergetelijke ervaring en ik krijg er nog steeds zoveel energie van als ik aan deze week terugdenk, dat ik me nu vol enthousiasme inzet als vrijwilliger. Ik kan dan ook echt iedere AYA aanraden om een keer mee te gaan!’

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat uw bericht achter

Copyright © Toon Hermans Huis Tiel