Wat is het?

Dit jaarlijks initiatief is in de week van wereldkankerdag, dit keer van 4 tot 12 februari, waarbij bedrijven, verenigingen en particulieren in de regio van Tiel en aanliggende gemeenten koffie drinken voor het goede doel. Daarnaast kan De KoffieBreak het hele jaar door georganiseerd worden. Met de THHT Koffiekit kan iedereen meedoen: het bedrijf waar je werkt, je sportclub, een instelling, de buurtvereniging of jijzelf met familie of vrienden.

Waarom meedoen?

Doel van THHT- KoffieBreak is het ondersteunen en verder bekend maken van ons werk. Jaarlijks hebben we circa 2000 gastcontacten. Met het geld dat we inzamelen kunnen we de psychosociale ondersteuning aan mensen geraakt door kanker in de regio verder verbeteren. De THHT-KoffieBreak in februari is ook een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact ervan. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet.

Hoe werk het?

Tijdens de THHT-KoffieBreak kan iedereen het informatiemateriaal bekijken, het verwen activiteit weggeven en een vrijwillige bijdrage in de collectebus doen of doneren via de QR-code. Om anderen vooraf te informeren sturen we digitaal een poster en een communicatiekit.

Super koffiekit

Wij leveren de Super koffiekit, waarmee je eenvoudig een THHT- KoffieBreak organiseert én even stil kan staan bij kanker. Je mag je eigen moment kiezen, maar wel in de week van Wereldkankerdag, dit jaar op 4 februari. Door het bestellen van deze kit à € 100,- doe je alvast een donatie aan THHT. Je kan er ook meerdere bestellen.

Inhoud: koffiebekers, koek en diverse lekkernijen, onderzetters, informatie over het THHT een collectebus én drie kaartjes voor een (verwen) activiteit bij THHT voor iemand die geraakt is door kanker.

Gratis Koffiekit

Wij leveren de Gratis Koffiekit en je creëert je eigen THHT- KoffieBreak met lekkernijen. Aan deze koffie kit zitten geen kosten verbonden, de opbrengst van de KoffieBreak is een donatie aan het THHT.

Inhoud: informatie over het THHT een collectebus, 10 onderzetters én drie kaartjes voor een (verwen) activiteit bij THHT voor iemand die geraakt is door kanker. Deze kit schenkt THHT aan haar deelnemers.

Doneer direct via deze code

1. Open de camera op uw telefoon en houdt deze voor de QR-code 2 Tik om verder te gaan naar de nieuwe browser 3. Geef het gewenste bedrag in 4. Kies uw bank 5. Rond de betaling af in uw bankapp

Ja, ik doe mee met THHT-KoffieBreak 2020!

Schrijf je in doormiddel van het formulier.

* Er zijn twee betaalmogelijkheden:
1. U betaalt de bestelde ‘koffiekit(s)’ aan Toon Hermans Huis Tiel door middel van een donatie op de website o.a. vermelding van THHT-KoffieBreak + naam bedrijf, stichting of vereniging + uw naam. Ga naar Doneren.
2. U betaalt na ontvangst van een factuur.
** Alle deelnemers kunnen een jaar lang met naam of logo vermeld worden op de sponsorpagina van onze website.

Laat uw bericht achter

Toon Hermans Huis Tiel

Doctor Schaepmanstraat 23
4001 CV Tiel
T: 0344-606459
E: info@thht.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag:
10.00 - 16.00 uur
Vrijdag t/m maandag:
Alleen geopend bij activiteiten.
Parkeren voor de deur.

Overig

Bank nr.: NL 06 RABO 0195 2580 37
t.n.v. Stichting Toon Hermans Huis Tiel

Copyright © Toon Hermans Huis Tiel