Het huis is vanaf deze week weer helemaal open

Het gaat nu ineens snel.  De vaccinatiegraad neemt toe en de infectiegraad van Corona neemt af. Mogelijk zijn er velen van u al gevaccineerd. Het echte leven begint geleidelijk aan weer op gang te komen. Zo kunnen we deze week alweer meer gasten ontvangen en bijna alle activiteiten kunnen weer in het Toon Hermans Huis plaatsvinden. Er zijn al plannen voor nieuwe activiteiten die we nu kunnen gaan opstarten.  Ee mogen weer een groot aantal personen in een ruimte zitten onder voorwaarde dat er 1.5 m afstand gehouden wordt.

Alleen voor ons koor blijft er helaas nog de beperking om niet binnen te zingen in groepsverband. Buiten mag dit wel met een maximale groepsgrootte en op 1.5 m. 

Bent u al vaste gast of komt u voor het eerst, spontaan binnenlopen voor een praatje, koffie en of luisterend oor kan weer gewoon zonder dat u van tevoren hoeft te reserveren.  

We hebben van de kerkzaal zowel beneden als boven een prachtige multifunctionele ruimte gemaakt en nu kan er eindelijk ook echt optimaal gebruik van worden gemaakt. Ook de fitness apparaten kunnen bij activiteiten weer gebruikt worden. Onlangs heeft iemand ons mooi tuinmeubilair geschonken waardoor er ook heerlijk buiten in het tuintje gezeten kan worden.

Er zijn de komende maanden echter nog wel een aantal bekende basisregels waar u zich als gast en vrijwilliger aan moet blijven houden ook al bent u gevaccineerd:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Houd u aan de gescheiden looproutes
  • Werk mee aan de mondelinge gezondheidscheck
  • Zoek een vaste zitplaats¬†
  • Houd u aan de 1.5 m
  • Mondkapje op bij lopen, mondkapje af bij zitten

Met deze derde stap van het corona openingsplan kunnen we als inloophuis ook een grote stap maken. Zo kunnen we na lange tijd bijna optimaal gebruik maken van ons huis. En wie weet kunnen we na de zomer weer gewoon normaal verder. En dan breekt er ook een moment aan om het THHT officieel te openen.  Ondertussen kunnen we vast gaan nadenken hoe we de opening straks vorm willen geven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat uw bericht achter

Copyright © Toon Hermans Huis Tiel